God in de Lage Landen met Edgar Neo

God in de Lage Landen met Edgar NeoUpdate: De aflevering “God en Geld” is vanaf nu hier terug te kijken. (Het item met Edgar is vanaf 21:50)

Morgenavond is de eerste aflevering te zien van de serie van God in de Lage Landen waar het afgelopen half jaar met hart en ziel aan gewerkt is hebhttp://www.eo.nl/geloven/programma/godindelagelanden/.

Ze hebben een serie gemaakt over de vraag hoe de kerken in de vaderlandse geschiedenis geworsteld hebben met vragen van seks, geld en geweld. Dit kun je verwachten: http://www.eo.nl/algemeen/pers/lijst/detail/artikel/geld-geweld-en-seks-in-nieuwe-serie-god-in-de-lage-landen/

Komende zaterdagavond gaat het o.a. over de vraag of de huidige paus voor zijn leven moet vrezen, over wat de Rabobank kan leren van haar eerste oprichter en vertelt Edgar Neo waarom hij zonder geld probeert te leven.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s