Over ons

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt. Wat met MarcusConnect vanuit de MarcusKerk is opgebouwd, wordt met Geloven in Moerwijk voortgezet en binnen Moerwijk uitgebouwd.Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, vieringen, inloopmomenten, pizza-avonden en door samen ons leven en geloof te delen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen. Doe je mee?

We vinden het belangrijk om ons leven en geloof te delen met elkaar en de mensen om ons heen. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen.

Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is? De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.
Heb je een idee, wil je iets organiseren of ergens bij helpen? Ook dan horen graag van je!

Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Of zoek je contact met onze pastor/pionier, Bettelies Westerbeek? Neem dan gerust contact met haar op. Een koffie-afspraak in Moerwijk is zo gemaakt (ze drinkt haar koffie zwart zonder suiker ;-)).

Ons telefoonnummer is:          070 221 211 3
Algemeen emailadres is:         info@geloveninmoerwijk.nl 
Bettelies haar emailadres is:   pastor@geloveninmoerwijk.nl

Mogen we ook op uw en jouw gebed, betrokkenheid en/of financiële steun rekenen?