Steun ons

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″]

Steun ons

Gebed
Het werk van Geloven in Moerwijk is allereerst geestelijk werk. Daarom vragen we gebed of Hij ons werk wil zegenen en gebruiken. Het gaat om het welzijn van Moerwijk!

Betrokkenheid
Omdat ons werk daarnaast ook heel praktisch van aard is, vragen we in de tweede plaats om praktische betrokkenheid bij ons werk. Dat kan al in uw en jouw eigen gezin of gemeente. Maar ook door anderen in uw en jouw omgeving die minder betrokken zijn aan te moedigen om ook betrokken te raken, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Samen hart te hebben voor en te geloven in Moerwijk!

Middelen
We kunnen ons werk niet zonder geld uitvoeren. Daarom vragen we u en jou om financiële steun. Geloven in Moerwijk en de steunstichting Pionieren in Moerwijk is afhankelijk van donaties giften en er is meer werk te doen dan waar geld voor is. Als particulier of als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om ons  financieel te steunen. Dat kan door uw giften over te maken naar NL71 INGB 0007 3421 27 tnv Stichting Pionieren in Moerwijk.
Wij hebben een ANBI status en daardoor zijn uw financiële giften fiscaal aftrekbaar. Zie hiervoor onze ANBI pagina

Mogen we ook op uw en jouw gebed, betrokkenheid en financiële steun rekenen?

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een levendige pioniersplek in een wijk waar van alles gebeurt. Wat met MarcusConnect is opgebouwd, wordt met Geloven in Moerwijk voortgezet en uitgebouwd. Wij willen kerkzijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en die aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, veel samen eten, praten en lachen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.

We vinden het belangrijk om ons leven en geloof te delen met elkaar en de mensen om ons heen. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen.

Mogen we ook op uw en jouw gebed, betrokkenheid en/of financiële steun rekenen?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]